BLOG

BLOG

Copy Tip Minggu Ini - Bagaimana Mencapai Pertumbuhan Pengikut Anda dalam 5 Minit

[fa icon="calendar"] June 21, 2019 at 6:00 PM / by Fullerton Markets

Apabila anda meletakkan wang ke dalam stok atau instrumen kewangan lain, perkara pertama yang anda lakukan adalah melihat kembalinya. Sekiranya kami memberi anda dua dana berasingan yang memberi anda pulangan yang sama, perkara seterusnya yang anda ingin bandingkan adalah kepercayaan.

Pada platform CopyPip, anda akan mendapati bahawa tidak banyak Penyedia Strategi yang mengemas kini kotak perihalan apabila anda klik pada profil mereka.

Di bawah adalah penyedia strategi yang meninggalkan keterangan profilnya secara default.

Sebagai perbandingan, penyedia strategi yang mempunyai penerangan terkini akan kelihatan lebih dipercayai dan memberikan ketenangan kepada para pengikut jika mereka mengikuti penyedia strategi tersebut. Berikut adalah contoh penyedia strategi yang mengemaskini perihalan profilnya.

Jika kedua-dua penyedia strategi di atas menghasilkan pulangan dan pengunduran yang sama, kebanyakan akan memilih untuk mengikuti yang kedua sebagai perihalan yang menyediakan butiran seperti gaya perdagangan pembekal, saiz lot yang dicadangkan dan maklumat lain yang biasanya tidak tersedia.

 

Bagaimana untuk mengedit huraian anda sebagai Strategy Provider?

 

  1. Klik sama ada “My Followers”, “Reports” atau “Trades”.

  2. Klik butang “Settings”.

 

3. Masukkan keterangan anda dan klik butang “Save”.

 

 

New call-to-action

 

Pasukan Penyelidikan Fullerton Markets

Your Committed Trading Partner


Topics: 2019, Copy Tip


Fullerton Markets