Fullerton Market Menaja Kejohanan Badminton Vietnam

Ho Chi Minh, Vietnam (22-23 Julai 2017) - Fullerton Markets dengan bangganya menjadi broker pertama yang menaja Kejohanan Badminton Vietnam. Acara 2 hari tersebut akan diadakan di Stadium Phu Tho dan kami bangga menjadi penaja acara perlawanan acara ini!

 

 

Fullerton Markets Sponsors Vietnam Badminton Tournament

 

Fullerton Markets Penaja Anugerah Emas Wellington 2017

Wellington, New Zealand (31 Mei 2017) - Fullerton Markets mengumumkan tajaan untuk tahun kedua berturut-turut bagi anugerah berprofil tinggi, Wellington Gold Awards 2017. Kami adalah penaja bagi Anugerah Kreatif Emas yang meraikan filem, media & kandungan kreatif.

 

 

Fullerton Markets Sponsors Wellington Gold Awards 2017

 

Fullerton Markets menaja Anugerah Khidmat Masyarakat

Wellington, New Zealand (19 November 2016) - Kami berbangga untuk menjadi penaja kategori Khidmat Masyarakat bagi memberi penghormatan kepada individu yang memberi sumbangan penting dalam masyarakat Wellington dan bekerja tanpa mengenal penat lelah di belakang tabir.

 

 

Wellingtonian of the Year

 

Fullerton Markets Penaja Anugerah Emas Wellington 2016

Wellington, New Zealand (20 Mei 2016) - Fullerton Markets mengumumkan penajaan berprofil tinggi 2016 Wellington Gold Awards, disamping tokoh seperti ANZ Bank dan PricewaterhouseCoopers, organisasi pengauditan gergasi.

 

 

wellintong gold.jpg

 

Fullerton Markets Penaja Wellington Phoenix Football Club

Wellington, New Zealand (26 April 2016) - Fullerton Markets hari ini mengumumkan penajaan Wellington Phoenix Football Club, bersama-sama jenama global lain seperti Carlsberg, Adidas dan Huawei menyokong superstar bola sepak kategori A-League. 2 tahun penajaan akan membawa jenama Fullerton Markets dipaparkan pada seragam Ketua Jurulatih Ernie Merrick - dada, lengan, dan kolar - dan akan termasuk dalaman pengalaman tempat suci untuk beberapa pelanggan Fullerton Markets. 

 

Proud Sponsors of Wellington Phoenix Football Club