CEO Challenge 2020

Cabaran pada tahun ini, yang berlangsung dari 1 Mac hingga 31 Ogos 2020, terbuka kepada semua rakan kongsi baru dan lama di Fullerton Markets. Ini adalah peluang terbaik untuk menunjukkan kebolehan anda dalam perdagangan dan networking. Dapatkan tempat teratas dan menangi perjalanan percuma ke Osaka, Jepun!

 

 

CEO Challenge 2020_1200x1200px

 

Bonus Eksklusif Infinity

Buat pertama kalinya di dalam industri dagangan matawang, ini adalah bonus deposit yang memberikan anda kredit bonus tanpa had walau seberapa besar pun jumlah deposit anda! Kami telah ciptakan program bonus yang terbaik yang boleh anda dapatkan dari sebuah broker STP sebenar. Sekiranya anda mencari program bonus, pencarian anda berakhir disini!

 

 

 

CEO Round Table Challenge

Panggilan buat semua rakan kongsi – sertai CEO Round Table Challenge kami! Dapatkan rangkaian anda untuk mencapai deposit minima USD300,000 dan jumlah dagangan minima 4,000 lot dari 11 November 2018 hingga 31 Julai 2019 dan anda boleh memenangi percutian yang ditanggung penuh ke Australia! Bersedia untuk bersaing dengan rakan-rakan kongsi terbaik Fullerton Markets? Jom berdagang!

 

 

CEO-round-table-challenge_1200x1200_expired

 

Countdown Challenge

Akhiri tahun ini dengan kejayaan buat diri anda dengan memenangi hadiah utama (USD3,000) dalam Countdown Challenge kami! Bersaing dengan pedagang-pedagang terbaik dari rantau ini. Daftar dari 1-29 November!

 

 

1200x1200_Coutdown_expired

 

Freedom Trading Challenge

Bersaing dengan pedagang-pedagang yang hebat dalam Freedom Trading Challenge Fullerton Markets! Melangkaui batas anda dan jadilah di antara yang terbaik! Menangi hadiah tunai bernilai USD4,500. Pendaftaran bermula dari 16 Julai hingga 16 Ogos 2019.

 

 

1200x1200_freedom-trading-challenge-EXPIRED

 

Birthday BonanzaMuat turun aplikasi mudah alih kami, PipProfit!, untuk memasuki cabutan bertuah Birthday Bonanza kami! Berpeluang untuk memenangi USD100 setiap hari kerja hingga 21 Jun!

 

 

bonanza-birthday-expired

 

The Elevation Trading Challenge 2019Kami kembali dengan Elevation Trading Challenge 2019! Bertanding dengan pedagang terbaik di rantau ini dan menangi hadiah wang tunai USD4,500 apabila anda menjadi salah satu daripada tiga peserta untuk mencapai peratusan keuntungan tertinggi! Pendaftaran bermula dari 1 hingga 30 April.

 

 

1200x1200_the-elevation

 

ASEAN Trading Challenge

Panggilan buat semua rakan kongsi – sertai CEO Round Table Challenge kami! Dapatkan rangkaian anda untuk mencapai deposit minima USD300,000 dan jumlah dagangan minima 4,000 lot dari 11 November 2018 hingga 30 Jun 2019 dan anda boleh memenangi percutian yang ditanggung penuh ke Australia! Bersedia untuk bersaing dengan rakan-rakan kongsi terbaik Fullerton Markets? Jom berdagang!

 

 

 

Bonus Kesetiaan

Sebagai tanda penghargaan di dalam tempoh 2 tahun bersama Fullerton Markets, kami ingin memperkenalkan Bonus Kesetiaan! Nikmati 50% Kredit Bonus (sehingga USD 1000) untuk deposit anda!

 

 

 

Cabaran Quicksilver

Ini adalah peluang anda untuk menjadi pemenang pertama bagi Kejohanan Quicksilver kami! Apa yang anda hanya perlu lakukan adalah dagangkan Silver (XAG/USD) di akaun anda.

Baca Terma & Syarat kami di sini.

 

 

Quicksilver Challenge

 

The Accelerator

Kami berbangga untuk memperkenalkan anda dengan promosi terkini kami "The Accelerator"! Dapatkan wang bonus secara percuma apabila anda membiayai akaun anda.

 

 

The Accelerator

 

Promosi Double Ace

Kami teruja untuk mengumumkan Promosi Double Ace 50% Bonus Kredit (sehingga USD500) dan leverage yang tinggi sehingga 1:500, memberi kuasa kepada anda untuk berdagang dengan modal yang lebih dan mendapat lebih banyak!

Baca Terma & Syarat kami di sini.

 

 

Double Ace

 

Pertandingan Pelancaran Pertama Global

Pertandingan dagangan global kami bermula pada 25 Mei! Perdagangan Forex, Gold, CFD dan Indeks sehingga 25 Jun serta klien yang mempunyai peratusan tertinggi keuntungan akan dikira sebagai pemenang!

 

Competition

 

Bonus Triple Treat 


Kami berbangga untuk melancarkan bonus eksklusif kami iaitu Bonus Triple Treat untuk 500 orang pertama yang membuka akaun live dengan kami!

 

Triple Treat Bonus