BLOG

BLOG

Copy Tip Minggu Ini – Bagaimana Menapis Penyedia Strategi Menggunakan Akaun Demo

[fa icon="calendar"] June 7, 2019 at 6:00 PM / by Fullerton Markets

Dalam perdagangan forex, seringkali lazimnya pedagang yang baru akan bermula dengan akaun demo sebelum beralih ke akaun Live dengan wang sebenar. Terdapat tiga kelebihan untuk menggunakan akaun demo:

1. Akses pasaran dan perdagangan dalam keadaan pasaran yang sebenar.

2. Eksperimen dengan strategi perdagangan yang berlainan dan lakukan ujian tersebut.

3. Memperkenalkan diri dengan platform.

Begitu juga dengan CopyPip yang memberikan pilihan untuk mendaftar akaun demo apabila anda mendaftar dahulu. Akaun ini berlangsung selama 30 hari sebelum tarikh tamat tempoh. Bagi mereka yang memerlukan tarikh tamat tempoh, mereka boleh membuat permintaan melalui Suite Fullerton (di bawah "Hantar permintaan").

Dengan akaun demo sedia, pengguna boleh mengikuti Strategy Provider yang berada dalam profil risiko pengguna pilihan mereka (Rendah, Sederhana atau Tinggi). Bergantung pada kekangan masa individu, pengguna boleh mengikuti penyedia sekurang-kurangnya sebulan sebagai peraturan. Kami boleh memantau semua pengguna dari tab Portfolio dan Pernyataan kami.

Berdasarkan keputusan dari akaun demo, ia dapat memberikan anda gambaran yang lebih baik mengenai bagaimana penyedia melaksanakan secara real-time. Ini dapat membantu merapatkan jurang antara penyedia strategi masa lalu dan masa hadapan sebagai keputusan masa nyata sering merupakan rekod terbaik yang boleh dirujuk pengguna.

Dibawah Statements:

Dibawah Portfolio:

 

New call-to-action

 

Pasukan Penyelidikan Fullerton Markets

Your Committed Trading Partner


Topics: 2019, Copy Tip


Fullerton Markets